Θρησκευτικός τουρισμός στη Θεσπρωτία

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΖΗΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ. « Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ »

Ο Θρησκευτικός Τουρισμός υπάγεται στην κατηγορία του εναλλακτικού τουρισμού. Η ελληνική κοινωνία χαρακτηρίζεται για την πίστη της στο Θεό, τον Χριστό και την Ορθοδοξία. Ο θρησκευτικός τουρισμός πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι από τις πιο παλιές μορφές τουρισμού (ίσως και η πρώτη). Από αρχαιοτάτων χρόνων οι πιστοί μετακινούνταν μαζικά για να τελέσουν θρησκευτικές τελετές σε λατρευτικούς χώρους για να τιμήσουν τους θεούς τους και να ζητήσουν τη βοήθειά τους και να τους προσφέρουν σημαντικά δώρα και θυσίες προς τιμήν τους. Ο θρησκευτικός τουρισμός είναι ένα παγκόσμιο τουριστικό προϊόν με μεγάλα οικονομικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες που έχουν αξιοποιήσει τα σημεία θρησκευτικού και προσκυνηματικού ενδιαφέροντος.

Τα 4 πιο σημαντικά διεθνώς είναι: η Αγιά Σοφιά στην Πόλη, το Βατικανό, η Ιερουσαλήμ με τους Αγίους Τόπους και η ΜΕΚΑ.

Στην Ελλάδα τα 4 πιο σημαντικά είναι το Άγιο Όρος, τα Μετέωρα, η Παναγία της Τήνου και ο Άγιος Σπυρίδωνας στην Κέρκυρα και πολλά άλλα.

Στην Θεσπρωτία είναι τα παρακάτω:

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΓΗΡΟΜΕΡΙΟΥ, Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γηρομερίου είναι το ακριβές (20 χλμ. από Ηγουμενίτσα). Ιδρύθηκε στις αρχές του 14ου αιώνα (1310 – 1320) από τον Όσιο Νείλο τον Εριχιώτη και είναι ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια στην Ήπειρο. Χρημάτισε έδρα της Πατριαρχικής Εξαρχίας και Επισκοπής της επαρχίας Φιλιατών. Μέσα στο χώρο της μονής λειτούργησε κρυφό σχολειό και ιερατική σχολή. Το καθολικό, είναι ναός τετρακίονιος σταυροειδής μετά τρούλου. Ανακαινισμένος το 1568, κοσμείται με πολύ σημαντικές, βυζαντινές αγιογραφίες -τοιχογραφίες του 16ου αιώνα μοναδικές στην Ήπειρο. Το θαυμάσιο ξυλόγλυπτο τέμπλο είναι κατασκευασμένο το 1824 και επιχρυσωμένο το 1829. Στη συλλογή της μονής σώζεται ένας ιστορικός θησαυρός από εικόνες χειρόγραφα, παλαιότυπα βιβλία, σκεύη, άμφια και άλλα χειροποίητα είδη λαϊκής τέχνης. Τα πιο σημαντικά είναι οι λειψανοθήκες που περιέχουν τμήματα λειψάνων πολλών Αγίων. Η μονή σήμερα είναι στελεχωμένη με νέα αδελφότητα και λειτουργεί ως ανδρικό κοινόβιο. Είναι άξιος συγχαρητηρίων ο Ηγούμενος Π. Μεθόδιος για το θρησκευτικό και πνευματικό έργο που επιτελεί αλλά και για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού. Έχει κάνει γνωστή την Μονή Γηρομερίου στα πέρατα του κόσμου και προσελκύει πλήθος προσκυνητών Ελλήνων και ξένων με αποκορύφωμα το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και επίσης στις 2 Ιανουαρίου στην μνήμη του ιδρυτή της Οσίου Νείλου.

ΑΓΙΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ Επίσκοπος Ευροίας, πολιούχος της Θεσπρωτίας και της Ιεράς Μητρόπολις Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας.

Ο Νεομάρτυρας Άγιος Γεώργιος εκ Ιωαννίνων έζησε ένα διάστημα στην Θεσπρωτία, ο οποίος είναι και προστάτης των Σαρακατσαναίων προς τιμήν του ο σύλλογος Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας έχει χτίσει ένα εκκλησάκι στην στάνη στο Τσιπουρίκι Ηγουμενίτσας, μέρος των λειψάνων τους διατηρείται σε λειψανοθήκη της Ιεράς Μονής Γηρομερίου.

Η Αγία Παρασκευή η οποία πρωτοδίδαξε τον χριστιανισμό στην περιοχή και μαρτύρησε για αυτό και προς τιμήν της έχει ιδρυθεί το γυναικείο μοναστήρι κοντά στο Καναλάκι όπου σώζεται και ο τάφος της.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ο επιφανέστερος διδάσκαλος των σκλαβωμένων Ελλήνων την εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πραγματοποίησε πολλές χριστιανικές συγκεντρώσεις στην Θεσπρωτία με μεγαλύτερη στο Μαργαρίτι και πολλοί άλλοι Νεομάρτυρες Άγιοι.

Ιερά μονή Αγίου Γεωργίου Καμίτσιανης (20 χλμ. από Φιλιάτες) το αρχικό έτος κατασκευής της είναι άγνωστο. Ανακαινίστηκε τον 1758 από τον ιερομόναχο Παϊσιο. Οι αγιογραφίες στο κομψότατο καθολικό και το ξυλόγλυπτο τέμπλο χρονολογούνται από το 1789. Πανηγυρίζει την 23 Απριλίου, την εορτή του Αγίου Γεωργίου.

Ι. Μ. της Παναγίας της Παραμυθιάς (γνωστή και ως Μεγάλη Εκκλησία) χτισμένη τον 13ο αιώνα. Στην μονή αυτή φυλάχτηκαν για ένα διάστημα τα λείψανα του Αγίου Σπυρίδωνα και της Αγίας Θεοδώρας κατά τη διαδρομή τους από την Κωνσταντινούπολη στην Κέρκυρα. Το σημαντικότερο κειμήλιο της είναι ο χρυσοκέντητος επιτάφιος του 1587.

Ι. Μ. Αγίου Μηνά Κοκκινολιθαρίου (το Μετέωρο της Ηπείρου). Μνημείο της φύσης και της θρησκευτικής μας παράδοσης. Βρίσκεται στον δρόμο για Φιλιάτες Κεραμίτσα. Η ίδρυση του και η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων και καλύπτεται από θρύλους. Είναι αφιερωμένη στον Άγιο Μηνά τον Θαυματουργό, υπήρξε μετόχι της Ι.Μ. Γηρομερίου σύμφωνα με έγγραφο του 1667, εορτάζει την 11 Νοεμβρίου και είναι επισκέψιμη όλο το χρόνο.

Ι. Μ. Ραγίου (10 χλμ. από Ηγουμενίτσα). Αφιερωμένο στην κοίμηση της Θεοτόκου και ιδρύθηκε την εποχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας από τον ηγούμενο Ναθαναήλ μετέπειτα επίσκοπο Προύσας. Ήταν μοναστήρι πλούσιο με μεγάλη προσφορά στο σκλαβωμένο γένος. Λεηλατήθηκε πολλές φορές και ένα μεγάλο μέρος του καταστράφηκε από πυρκαγιά τον 20ο αιώνα. ‘Έχει επισκευαστεί και είναι επισκέψιμο κάθε μέρα.

Ι. Μ. Παγανίων στην Καλλιθέα Παραμυθιάς χτίστηκε το 1652 από την ιερομόναχο Ιωακείμ.

Ι. Μ. Αγίου Αθανασίου Πέρδικας. Είναι χτισμένο το 1811 στην σημερινή τοποθεσία, σύμφωνα με την παράδοση η αφορμή ήταν η εύρεση της εικόνας του Αγίου Αθανασίου σε μια ελιά που βρίσκεται δίπλα στο ιερό της εκκλησίας. Είναι επισκέψιμο όλο το χρόνο και εορτάζει 2 Μαΐου.

Ι.Μ. Αγίας Παρασκευής Κουγκίου. Βρίσκεται στο ξακουστό Σούλι πάνω από το χωριό Σαμονίβα. Είναι ανακαινισμένο και επισκέψιμο, χτίστηκε από τον περίφημο Σαμουήλ καλόγερο και καπετάνιο το 1793 και ανατινάχτηκε το 1803 από τον ίδιο στο ολοκαύτωμα των Σουλιωτών για να μην πέσουν σκλάβοι του Αλή Πασά. Εκεί κάθε χρόνο γίνεται αναπαράσταση και οι γνωστές εορτές του Σουλίου την τελευταία Κυριακή του Μαΐου.

Ι. Μ. Αγίου Αθανασίου Βαβουρίου Φιλιατών. Χτισμένη τον 17ο αιώνα, πυρπολήθηκε από τους Γερμανούς τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και είναι σήμερα πλήρως ανακαινισμένο με αξιόλογες αγιογραφίες, εορτάζει την 17 Ιανουαρίου.

Ι. Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Πλακωτή. Χτίστηκε τον 13ο αιώνα την Βυζαντινή περίοδο, έχει σπάνιο αρχιτεκτονικό τύπο με εξάπλευρο τρούλο, εορτάζει στις 6 Αυγούστου.

Στην Θεσπρωτία οι προσκυνητές είναι κυρίως Έλληνες αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε αύξηση του θρησκευτικού τουρισμού από χώρες ορθόδοξες της Ανατολικής Ευρώπης και της Ρωσίας οι οποίοι έχουν ως προορισμό τους τον Άγιο Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα και τον Άγιο Νικόλαο στο Μπάρι της Ιταλίας. Ορισμένοι επισκέπτονται και τα μοναστήρια της Θεσπρωτίας. Υπάρχει περιθώριο αύξησης του θρησκευτικού τουρισμού με την προϋπόθεση όλοι οι τοπικοί φορείς να συνεργαστούν και να υλοποιήσουν τις προτάσεις του Π. Μεθοδίου Ηγούμενου της μονής Γηρομερίου ο οποίος είναι ειδικός στο θέμα του θρησκευτικού τουρισμού.

Για επικοινωνία:
ΖΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κιν: 693 2029 995
e-mail : info@holiday-zigos.gr
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 24.10.2018

Αθλητικός Τουρισμός στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Άρθρο του Ζήγου Χρήστου
Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ηπείρου και Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού

Θέμα : Αθλητικός Τουρισμός στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Ορισμός : ο αθλητικός τουρισμός είναι μια ειδική μορφή ποιοτικού τουρισμού, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, τον εμπλουτισμό και τη διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος.

Βασικός μοχλός ανάπτυξης και προσέγγισης του αθλητικού τουρισμού στο Δήμο Ηγουμενίτσας είναι τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ και οι άνθρωποι που τα πλαισιώνουν. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους, τους επώνυμους και ανώνυμους εθελοντές του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

Το 2018 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά σε αθλητικά γεγονότα, τα οποία προσέλκυσαν πλήθος αθλητών, προπονητών, παραγόντων και των οικογενειών τους, που συνδύασαν τον αθλητισμό και τον τουρισμό για τις διακοπές στην περιοχή μας και έδωσαν μια ώθηση στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στα ξενοδοχειακά καταλύματα, στη γαστρονομία και τα αξιοθέατα του τόπου μας. Αυτοί οι πελάτες, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές, για την προβολή του τόπου μας, ως τουριστικού προορισμού, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τον τουρισμό και την ψυχαγωγία.

Χωρίς να αδικήσω κάποιο αθλητικό σωματείο, θα τονίσω τις επιτυχημένες διοργανώσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης (Τένις), του Ναυταθλητικού Ομίλου, του Πρωτέα κλπ., με Περιφερειακές, Πανελλήνιες και Διεθνείς συναντήσεις και διακρίσεις. Μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή στο Τρίαθλον, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα καθώς και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON DO. Θα ήταν παράληψη να μην αναφερθώ και στον Μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο οποίος κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους τουρίστες, κυρίως νέους, με τις εκδηλώσεις και τους αγώνες που διοργανώνουν τα αντίστοιχα σωματεία του, όπως οι αγώνες Moto Cross, το Vespa Club, τα Jeep 4×4 σε ειδικές διαδρομές και βεβαίως οι διεθνής και πανελλαδικές συναντήσεις των μοτοσικλετιστών στο Δρέπανο της Ηγουμενίτσας. Χώρος που έχει καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης από μεγάλες εταιρίες, όπως η Harley Davidson, η Honda κτλ.

Και στον αθλητικό τουρισμό, οι αρχαίοι Έλληνες ήταν πρωτοπόροι, με παγκοσμίου φήμης αθλητικά γεγονότα, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ο Μαραθώνιος κτλ.

Στο επιχειρηματικό μέρος του αθλητικού τουρισμού υπάρχει σίγουρη επενδυτική ευκαιρία, με τη δημιουργία ενός ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές ολυμπιακών προδιαγραφών, με σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα, με την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων. Η επένδυση αυτή, μπορεί να ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο, με 40 έως 50% επιδότηση (ιδού πεδίον δόξης λαμπρό, για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές).

Κλείνοντας, το επίκαιρο κατ’ εμέ, άρθρο αυτό, θα κάνω μια επισήμανση – παράκληση – προς τις Διοικήσεις των Αθλητικών Σωματείων, να μην επιλέγουν το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου για τις εκδηλώσεις τους, αλλά την Άνοιξη ή το φθινόπωρο, για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν, τις καλύτερες τιμές και την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού.

Επίσης , να επισημάνω ότι οι φορείς της περιοχής, Δήμος-Περιφέρεια-Επιμελητήριο κτλ., πρέπει να ενισχύουν τα Αθλητικά Σωματεία, για περισσότερες και καλύτερες εκδηλώσεις το 2019.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε πολλές και καλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.

Σεπτέμβριος 2018
Ζήγος Χρήστος

ΠΑΡΓΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ  ΔΩΜΑΤΙΩΝ – ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ  ΠΑΡΓΑΣ

Διεύθυνση :

Τηλ: 2684-0-32189

Fax: 2684-0-32189

 

 

                                                         ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ                                                                     

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΜ ΔΩΜ. ΚΛΙΝ ΚΛΕΙΔΙΑ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΛΙΟΠΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3 6 2684-0-32435
ΜΑΡΙΝΕΛΛΙ ΜΑΡΙΑ ΙΖΑΜΠΕΛΑ 4 9 2682-0-28716
ΜΠΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 7 14 2684-0-32435
ΜΠΕΛΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 4 9 Α 2684-0-32449
ΜΠΕΛΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Xmpellos89@gmail.com

4 6 2684-0-32449
ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

botsiosathanasios@gmail.com

6 12 2684-0-31905

6944047787

ΜΠΟΤΣΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

vbotsios@gmail.com

8 16 2684-0-31167

6944575202

ΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

nikastamatia@hotmail.com

7 16 2684-0-31461

6944398537

ΝΑΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 1 3 6 2665-0-25794
ΠΑΙΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 3 5 8 2684-0-32807
ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 6 12 2684-0-32582
ΤΣΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

tsatsisdimitrios@yahoo.com

6 12 2684-0-32481

6946284681

ΤΣΙΤΣΑ ΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

pstsitsa@gmail.com

7 14 2684-0-31983

6944873882

ΤΣΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 6 14 2684-0-31842

6944925494

ΧΑΛΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΤΟΥ  ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ 5 10 2684-0-31284

6946960556

ΧΑΛΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 5 10 2684-0-31734
ΧΑΛΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Zoes.studios@yahoo.gr

3 2684032634

6947518410

ΧΑΛΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

antonhsxal@yahoo.gr

12 24 2684-0-31096

6976167911

ΧΑΛΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

papouantonios@yahoo.gr

10 24 6976167911
                                                            ΑΓΙΑ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 4 8 2684-0-35239

6976824481

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 6 12 2684-0-32249
ΣΚΑΡΠΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 4 4 8 2684-0-35400

6939591781

                                                                     ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΓΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 12 24 2684-0-31711
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΔΑΜ

www.adamshotelparga.gr

info@adamshotelparga.gr

5 15 30 2684-0-32160
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 7 14 2684-0-32160
ΝΤΑΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 8 24 2684-0-31867
                                                                        ΑΝΘΟΥΣΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 4 10 2684-0-32563
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 5 10 6972678581
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4 8 6946012721
ΒΕΚΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

vekiosv@gmail.com

4 4 8 2684-0-31569

6944624155

ΒΕΚΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4 8 2684-0-32845

6944250213

ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8 20 2684-0-32138
ΛΙΑΚΡΗΣ ΘΩΜΑΣ 5 10 2684-0-32455
ΛΙΑΚΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 3 4 8 2684-0-31769
ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΛΙΚΗ 6 12 2684-0-32714,31760
ΜΠΡΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΚΩΝ/ΝΟΣ 2 6
ΝΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ 6 12 24 2684-0-32143
ΝΑΚΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

frdnak@yahoo.gr

4 10 2684-0-32156

6945020366

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΩΜΑΣ 7 18 2684-0-32385

6946025667

ΝΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ 5 10 2682-0-32638

6979852482

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 5 12 2684-0-32113
PODOLSKA TAMARA 6 12 2684-0-32143
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΕΝΚΑ 4 8 2684-0-31477
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2 6946905330
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ 6 12 2684-0-31059
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 5 10 2684-0-31059
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

e-mal:info@oasisofparga.com

papanikolaouvagelis@gmail.com

3 4 10 Επιπλ. κατοικ 2684-0-31396

6944303441

ΡΙΣΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 7 14 2684-0-31372
ΡΙΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 7 17 2684-0-31053
ΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΠΥΡΙΔΩΝ 4 12 6946797464
ΣΗΦΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 14 42 2684-0-32665
ΣΚΑΡΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 7 14 Α 2684-0-32441
ΣΚΑΡΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ 3 9 2684-0-32005
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

Pavlos-s@otenet.gr

4 12 6944424814
ΤΣΟΒΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 12 28 2684-0-31990
                                                     ΒΑΛΤΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΕΡΑΣΜΙΑ 5 10 2684-0-31383,32331
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 5 10 2684-0-31331

6944652711

ΒΕΚΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8 16 2684-0-32695
ΒΕΚΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

www.pargapollo.gr

info@pargapollo.gr

4 8 2684-0-31176
ΒΕΚΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 2 6 2684-0-32141
ΒΕΚΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 3 9 6981942893
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 7 7 14 2684-0-32490
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΛΛΗ

www.villadiamond.gr

info@villadiamond.gr

2684-0-31214
ΓΙΟΧΑΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ 8 8 24 2684-0-31750
ΓΚΟΓΚΟΖΩΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 15 46 2684-0-31610
ΖΩΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ- ΚΑΣΣΙΑΝΗ 3 8 2651-0-49884
ΚΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΕΠΕ

info@capenorthwest.com

6 14 2684-0-32176

6945709625

ΚΑΤΣΙΜΗΤΗΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 4 12 2684-0-31568
ΚΑΤΣΙΜΗΤΗΣΗΣ ΗΛΙΑΣ 6 12 2684-0-31568
ΚΑΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

www.villailias.gr

8 16 2684-0-31352
ΚΕΦΑΛΑ –ΝΙΚΟΑΛΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡ 3 4 8 6936118876
ΚΕΦΑΛΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

www.kefalasapps.gr

info@kefalasapps.gr

2684-0-32300

6936118876

ΚΩΤΣΙΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ 15 37 2684-0-31816
ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 3 9
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 4 8 2684-0-31098

6948482260

ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 4 9 2684-0-31482,31282
ΜΗΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Jiannis.kanalistudios@yahoo.gr

5 15 2684-0-32147
ΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 10 19 6936705427
ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 3 7 2684-0-31162
ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6 2684-0-31085
ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

pkbatsios@gmail.com

7 15 2684-0-31991

6909371780

ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

www.villachristiana.gr

info@villachristiana.gr

7 14 2684-0-31349
ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 9 27 2684-0-31980

6977981624

ΜΠΑΤΣΟΜΥΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝ

www.pargapateras.gr

4 6 12 2684-0-32130
ΜΠΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ «Aurora Studios»

Bellos88@hotmail.com

5 13 6931180483
ΜΠΟΛΩΣΗ-ΜΠΟΥΡΓΟΥ ΟΛΓΑ

www.kanalivillage.gr

info@kanalivillage.gr

11 22 2684-0-32303

6957829701

ΝΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 4 10 2684-0-31482,31282
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΗ

www.zotosrooms.gr

zotosrooms@hotmail.com

3 4 8 2682-0-22885
ΝΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 7 7 14 2684-0-32490
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΝΑ 8 16 2684-0-32543
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

petrospapandreou@gmail.com

8 16 2684-0-32043

6945902774

ΠΕΤΡΟΝΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10 20 2684-0-32087

6944370805

ΠΟΥΤΕΤΣΗ ΕΥΔΟΞΙΑ

epoutetsi@gmail.com

4 17 6948081717
ΣΙΑΝΟΥ ΑΝΝΑ 4 4 8 2684-0-31060
ΤΣΟΒΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

www.pargavyzantio.com

info@pargavyzantio.com

6 8 18 2684-0-31139
ΤΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 9 27 2684-0-31980
                                                   ΚΟΡΚΟΤΣΑΚΙ
ΒΕΚΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 8 23 2684-0-31638
ΒΕΚΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 6 15 2684-0-31640
ΒΕΚΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 8 23 6947123800
ΓΙΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 10 23 2684-0-31514
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

www.pargastudios.gr

pargas@otenet.gr

4 12 6945103581
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6 15 2684-0-31019
ΚΕΡΠΕΚΙΔΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ 7 15 2684-0-31341
ΚΕΡΠΕΚΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 14 32 2684-0-31341

6940935990

ΜΑΤΣΙΡΑΣ ΓΙΑΝΛΟΥΚΑΣ

VILLA OMBRETTA

info@ombretta.gr

www.ombretta.gr

14 14 32 2682024057

6948113337

 

ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

www.bellosparga.com

info@bellosparga.com

2684-0-31969
ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 6 14 2684-0-32654
ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 2684-0-32745
ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 5 10 2684-0-32637
ΠΕΤΡΟΥ ΘΩΜΑΣ 4 8 2684-0-31432
ΤΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

www.villaira.gr

panagiotatoussis@msn.com

2684-0-32507
ΤΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4 11 2684-0-32530
ΤΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 6 12 2684-0-32507
ΤΟΥΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 4 7 19 2684-0-31923
ΤΟΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ 5 10 2684-0-32530
ΤΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

info@agnantiparga.com

16 32 2684-0-32530

6944745131

ΤΣΟΒΙΛΗ ΜΑΡΙΑ 2 7 18 2684-0-32334
                                                    ΚΡΥΟΝΕΡΙ
ΒΕΡΓΟΥ ΜΑΡΙΓΩ 6 12 2684-0-31617
ΒΟΥΡΕΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 3 9 2684-0-31569
ΒΟΥΡΕΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1 12 26 2684-0-31958,31621
ΓΚΟΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 4 17 28 Β 2684-0-41147
ΖΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

pstratoy@gmail.com

   5 5 12 2684-0-32408

6945405544

ΚΙΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 10 20 2684-0-31567
ΜΑΡΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3 6 2684-0-31443
ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΑΡΙΑ 4 8 2684-0-31322
ΜΗΤΣΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 2 8 2682-0-22488
ΜΠΑΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 13 26 2684-0-31963
ΤΑΜΟΥΣΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ 7 20 2684-0-31945
ΤΣΑΝΤΕ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 6 12 2684-0-31802
                                                                         ΚΥΠΕΡΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2684-0-32826
ΚΟΛΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 7 9 18 2684-0-32464
ΣΙΑΚΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 6 20 2684-0-32589
 

                                                                                      ΝΕΡΑΤΖΟΥΛΑ

ΓΙΑΚΗ ΝΑΥΣΙΚΑ 6 12 2684-0-31033
 

ΛΥΧΝΟΣ

OLIVOTTO CATERINA 5 10 20 2684-0-32118
ΖΙΩΓΑ ΜΑΡΙΑ 8 8 21 2684-0-32439
ΖΙΩΓΑ ΑΣΠΑΣΙΑ -ΒΑΝΑ

www.dolphinapartments.gr

dolphin.lichnos@gmail.com

8 8 21 2684-0-32439
ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 8 16 2684-0-32570

6946582526

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 15 30 Α 2684-0-31786
ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 4 2684-0-31259
ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 8 20
ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

www.elinaparga.com

info@elinaparga.com

4 4 8 2684-0-31850
ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 7 6939155840
ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

www.gialosparga.gr

5 5 10 2684-0-31255
ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

info@spiros-studios.com

3 10 23 2684-0-32205

6942251663

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΙΔΩ

info@spiros-studios.com

10 20 2684-0-32205
ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 4 8 2651-0-27696

6944539694

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 10 20 2684-0-32068
ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

info@fanis-lichnos.gr

6 12 2684-0-32498

6942515111

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

fasmapargas@gmail.com

5 10 2684-0-32068
ΡΙΓΓΑ ΕΥΘΑΛΙΑ 15 15 30 2684-0-31786
ΤΣΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 6948333189
ΦΟΥΝΤΑΣ ΗΛΙΑΣ 15 30 2684-0-32452

6945666988

ΧΑΛΚΗΣ ΘΩΜΑΣ 6 13 2684-0-32430
ΧΑΛΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 4 8 2684-0-32430
                                                     ΠΑΡΓΑ
HATIA ALTIN 2 4 2K 6972246078
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ

Fotis1457@gmail.com

8 19 2684-0-31902

6944881474

ΑΝΔΡΕΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

 

9 21` 2684-0-31306

6976880312

ΑΞΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

www.elpidashouse.gr

elpidash@otenet.gr

13 28 2684-0-31090

6932720889

ΑΥΔΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

info@avdikosrooms.com

7 2684-0-31546

6936091431

ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

www.avlonitisrooms.com

info@avlonitisrooms.com

1 3 7 2684-0-32575,29077
ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ 3 7 2684-0-31196

6971719802

ΑΦΟΙ ΤΖΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

info@villacoralli.com

20 6945581345
BARTHELEMY CHANTAL ANDREA 19 9 2684-0-31643
ΒΛΑΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 3 8 2684-0-31646
ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 14 2684-0-31646
ΒΑΧΟΣ ΘΩΜΑΣ 5 10 2684-0-31121
ΒΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 15 30 2684-0-32560

6945548999

ΒΑΒΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 12 24 2684-0-31548
ΒΕΚΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

ΒΑΛΤΟΣ Α.Ε.

7 16 2684-0-31777
ΒΕΚΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

ΒΑΛΤΟΣ Α.Ε.

12 29 2684-0-31777
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 11 2684-0-32909

6987181419

ΒΕΚΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ 13 2684-0-31680 ,31630
ΒΕΚΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 4 2684-0-32211
ΒΕΚΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6 12 2684-0-32377
ΒΕΚΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 3 2684-0-31620
ΒΕΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 13 26 2684-0-32296
ΒΕΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 9 27 6947840060
ΒΕΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

www.pvergos.com

info@pvergos.com

2684-0-31617

6945790950

ΒΕΡΛΕΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 8 8 20 2684-0-31973

6942048890

ΒΛΑΣΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4 8 Α 2684-0-32238
ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 4 11 2684-0-31121
ΒΛΑΧΟΣ ΘΩΜΑΣ 3 7 10 2684-0-31121
ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 7 14 2684-0-31646
ΒΟΥΡΕΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 11
ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 7 14 2684-0-31796
ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΙΑΜΑΝΤΩ 8 2684-0-31796
ΓΑΒΡΙΗΛ ΘΕΟΔΩΡΑ 10 10 20 2684-0-31326

6945377902

ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 2684-0-31796
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ 4 16 2684-0-31998

6974795486

ΓΙΑΚΗ ΒΑΙΑ 3 10
ΓΙΟΥΡΓΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 7 7 14 2684-0-31122
ΓΙΟΥΓΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 7 13 6972246078
ΓΚΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 14 42 2684-0-31058
ΓΚΙΩΝΗ ΜΑΔΕΣΗ ΑΛΙΚΗ

www.sunrisehouse.gr

sunrisehouse.parga@gmail.com

8 16 2684-0-32349

6976750925

ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

www.avrahotelparga.com

avrahotelparga@yahoo.gr

5 10 2684-0-31694
ΓΚΙΩΝΗ ΕΥΗ ΝΑΝΤΙΑ 5 10 2684-0-31694
ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

athenapapa@otenet.gr

15 30 2684-0-32757,32060

6942557876

ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 5 10 2684-0-32427
ΓΚΟΓΚΑ ΟΛΓΑ

Parga.olga@gmail.com

1 11 22 Β 2684-0-31082

6951692500

ΓΚΟΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

alexandrosgkokas@arcor.de

13 28 6947642433
ΓΚΟΓΚΟΖΩΤΟΣ Α.Ε. 14 20 40 2684-0-31005
ΓΚΟΥΛΙΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4 8 2684-0-32517
ΓΚΟΥΛΙΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 9 20 2684-0-32517
ΓΚΟΥΛΙΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 5
ΔΑΛΛΑ ΕΛΛΑΣ/ΔΟΝΑΤΟΣ 4 4 12 2684-0-31939
ΔΑΛΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

www.dallasstudios.gr

parga@dallas.gr

6 2684-0-31939

6942407900

ΔΑΜΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 3 6 2684-0-31424
ΔΑΝΔΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6 6972731498
ΔΑΝΔΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Dandolos100@yahoo.gr

6 6972731498

6955046425

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ 9 27 2651-0-30117
ΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ

parganikos@yahoo.com

8 16 2684-0-31714

6972725627

ΔΗΜΑΚΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 6 18 6946502742
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 16 20 40 2684032063
ΔΗΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

dimounasos@gmail.com

5 10 2684-0-32283

6938228216

ΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

dimounasos@gmail.com

5 10 2684-0-32283,31530

6938228216

ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 8 16 2684-0-35245
ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ 10 30 2684-0-32470
ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 7 15 6983006314
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4 4 12 2684-0-41049
ΔΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ 6 12 2684-0-31476
ΔΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7 7 14 2684-0-31323

6997706464

ΔΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ 6 6 12 2684-0-31323
ΔΟΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 6 6 12 2684-0-31323
ΔΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

www.dracos.eu drakos80@incloyd.com

dracosapartotel@villavasso.com

16 16 43 2684-0-32866,32706
ΔΡΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 14 2684-0-32706

6937467880

ΔΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 2 6 2106517505

6944393965

ΔΡΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Ioanna.drakou@gmail.com

12 12 24 2684-0-32001

6946905606

ΔΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ Α.Ξ.ΤΑΕ. 11 11 22 2684-0-31360
ΕΡΓΑΤΗ ΕΛΕΝΗ 7 7 21 2684-0-31916
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

www.pargaharmony.gr

harmonyresortparga@gmail.com

12 12 24 2684-0-32386

6972694620

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10 33 2684-0-32545

6944792941

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ

info@villadiamond.gr

6 6 2684-0-31214

6947030148

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

(Α.ΤΣΟΒΙΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.)

12 19 2684-0-32442
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2 2 4 2684-0-31761
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 7 2684-0-32160
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 5 12 2684-0-32226
ΖΙΩΓΑ ΑΣΠΑΣΙΑ 8 21 2665-0-28737
ΖΙΩΓΑ ΜΑΡΙΑ 8 21 2684-0-32439
ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

info@parga.net

3 2 6 2684-0-31833
ΖΟΥΛΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 13 24 2684-0-31454
ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

tasos@synthesistravel.gr

13 24 2684-0-31700,32844

6944471333

ΖΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 15 30 2684-0-32839
ΖΩΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

zotosrooms@hotmail.com

3 8 6974643618
ΘΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 9 18 2684-0-32006
ΘΕΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ 6 2684-0-32562
ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ ΘΩΜΑΣ 6 12 2684-0-31597
ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 7 2684-0-32256

6932404025

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Jiovanni_studios@hotmail.com

10 2684-0-31019

6944270928

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ

info@krioneribeach.gr

10 26 6946798606
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΗΛΙΑΣ Κ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο.Ε.

info@alearesort.gr

20 15 60 2684-0-32663 -31213

6978162999

ΚΑΡΑΛΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ

info@efremstudios.gr

6 2684-0-32826

6977221581

ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6 12 2684300622
ΚΑΡΔΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 8 2684-0-32245,31974
ΚΑΡΔΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

kardanisxristos@gmail.com

7 14 2684-0-32245

6937683424

ΚΑΡΔΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ 7 17 2684-0-32258

6948822956

ΚΑΡΔΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 7 14 2684-0-31760

6945568739

ΚΑΡΔΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 6948822957
ΚΑΡΔΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Kardanis.porto@gmail.com

6 2684-0-32312

6944715154

ΚΑΡΔΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 7 7 16 2684-0-31198
ΚΑΡΔΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 4 8 2684-0-31760,32714
ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10 23 2684-0-31047

6945112157

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 5 10 2K 2684-0-31143
ΚΑΤΣΙΜΗΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

villachrisanthi@hotmail.com

3 9 2K 2684-0-31812

6943282843

ΚΑΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

info@villa-ilias.gr

8 16 2684-0-31025

6972648409

ΚΑΤΣΙΟΥ ΜΑΛΑΜΩ 3 8 2684031185
ΚΑΨΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 8 24 1K 2684-0-31796
ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ 7 8 14 2684-0-31933

6938904288

ΚΙΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 10 20 2684-0-31567
ΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 13 24 2684-0-31567
ΚΛΟΤΣΩΝΗ ΑΡΙΣΤΕΑ

info@campingvaltos.gr

10 2684-0-31287

6974421697

KOLLINS SANTRA 6 19 3K 6972230192
ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

vassilisstudios@gmail.com

8 16 2684-0-32616,31224

6945770334

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 3 2684-0-31816

6937044079

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 10 20 2684-0-32864
ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 4 12 6945946142
ΚΟΥΤΣΑΦΤΗ ΑΛΕΞΙΑ 13 28 6932644345
ΚΥΤΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 10 20 2684-0-32264
ΚΩΣΤΑΡΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ 5
ΚΩΣΤΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 12 2684-0-32292
ΚΩΣΤΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

michaelangeloparga@gmail.com

11 2665-0-94169

6973373069

ΚΩΣΤΗΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ 4 2684-0-32319
ΚΩΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

info@utopia.com.gr

5 5 10 2684-0-31133

6946160087

ΚΩΤΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 5 17 2684-0-32906
ΚΩΤΣΙΟΥ ΔΑΦΝΗ 4 14 6981446470
ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ 7 6940512911
ΛΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

www.hotelmaistrali.gr

info@hotelmaistrali.gr

15 37 2684-0-31275
ΛΙΑΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 4 8 2684-0-35280
ΛΙΑΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

info@hotel-angela.gr

3 10 2684-3-00432

6946808055

ΛΙΑΛΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 10 25 2684-0-31011
ΛΙΑΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 5 13 2684-0-31011
ΛΙΑΛΙΑ –ΚΟΚΚΟΡΗ ΚΩΝ/ΝΑ 9 27 2684-0-31820
ΛΙΑΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 8 2684-3-00432
ΛΙΑΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

info@canarystudios.gr

8 16 2684-0-23460,31440
ΛΙΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 6 12 2684-0-22395
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Dimitras.garden@gmail.com

2 8 2684-0-31381

6944954540

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 8 17 2684-0-32751
ΜΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

meli@windowslive.com

8 2684-0-31319

6942828967

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ 10 20 2684-0-32264
ΜΗΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 6 6 12 2684-0-32041
ΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

www.pargapalace.com/ionianbeach.html

mitsosparga@yahoo.gr

15 37 2684-0-31540

6936705427

ΜΗΤΣΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ 14 37 2684-0-31540
ΜΗΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10 19 6937003350
ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 15 30 2684-0-31540
ΜΗΤΣΟΥ ΟΛΓΑ 15 30 2684-0-31540
ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 22 11 2684-0-31360
ΜΠΑΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 13 2684-0-31963
ΜΠΑΚΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

sbacoli@otenet.gr

13 27 2684-0-31221

6946330546

ΜΠΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 2 6 2106514487
ΜΠΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

biancoresort@gmail.com

7 16 2684-0-31603

6940059170

ΜΠΑΜΠΟΣ ΜΗΝΑΣ( MEDITERANEO A.E.) 15 30 2684-0-31603
ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 5 5 10 2684-0-32603
ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 5 18 2684-0-31745
ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 5 18 2684-0-31745
ΜΠΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ 4 12
ΜΠΕΚΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

nbekios@yahoo.gr

16 2684-0-32846

 

ΜΠΕΚΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

info@akiwstudios.com

6 12 2684-0-32216
ΜΠΕΛΛΟΥ ΛΗΔΑ –ΒΑΣΙΛΙΚΗ

LEDA SUITES

www.ledasuites.gr

ledabellou@gmail.com

10 22 6944689651
ΜΠΟΛΩΣΗ ΜΟΣΧΩ 4 8 2684-0-31898
ΜΠΟΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩ 5 10 2684-0-32237
ΜΠΟΛΩΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 8 24 6945101026
ΜΠΟΛΩΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

yotastudioparga@yahoo.com

5 10 2684-0-32237

6945161975

ΜΠΟΛΩΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 12 12 24 2684-0-32386
ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 2 8 2684-0-31173
ΜΠΟΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 9 18 2684-0-31963
ΜΠΟΥΑ ΕΥΘΑΛΙΑ 4 8 2684-0-32394
ΜΠΟΥΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

kbotsios@otenet.gr

4 6945936440
ΜΠΟΥΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 7 17 2684-0-32020,31437
ΜΠΟΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4 8 2684-0-32798
ΜΠΟΥΑΣ ΗΛΙΑΣ

vlemona@otenet.gr

7 7 14 2684-0-32520

6958633928

ΜΠΟΥΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 6 12 2684-0-32677
ΝΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

nakosv@otenet.gr

6 6982310512
ΝΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 15 20 100 2684-0-32581
ΝΑΣΤΑ ΑΥΓΕΡΙΝΗ 3 9 2684-0-31828
ΝΙΚΑ ΕΛΕΝΑ 2 4 8 2684-0-31381
ΝΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

Nikas.parga@gmail.com

6 2684-0-32166

6977017050

ΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6 12 2684-0-32538
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

nikolaounek@yahoo.gr

2 4 2684-0-31309

6946061273

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 2684-0-31641

6983069248

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΙΟΡΕΝΙΑ 5 11 6946061273
ΝΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε. 14 34 2684-0-32440
ΝΤΑΛΛΑ ΜΑΡΙΑ 7 21 2684-0-32479
ΝΤΑΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 7 21 2684-0-32472
ΝΤΑΛΛΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 7 21 2684-0-31362
ΝΤΑΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 13 39 2684-0-35350

6974824738

ΝΤΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 2684-0-32383

6945873214

ΝΤΑΦΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 5 17 2684-0-32735
ΝΤΟΚΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ

dondokos@otenet.gr

6 18 2684-0-31574

6945690965

ΝΤΟΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 7 13 2684-0-32766

6972246078

ΝΤΟΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 4 12 6972230192
ΝΤΟΚΟΣ ΖΩΗΣ 5 10 2684-0-31000
ΝΤΟΚΟΥ ΜΗΛΕΑ 3 7 14 2684-0-31574
ΠΑΝΟΥ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ 1 6 2684031992
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

www.villadorita.com

vagdimpop@otenet.gr

12 2684-0-32063

6942424767

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3 12 2684-0-31030,31010

6972557140

ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 4 2682-0-2147
ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6 12 2684-0-23460
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝ/ΝΟΣ 4 8 2684-0-32257
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

petrospenthouse@gmail.com

6 6 17 2684-0-31377

6974434167

ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 12 24 2684-0-32429
ΠΑΠΠΑ ΝΙΚΗ 10 2684-0-32131
ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 4 8 2684-0-31437
ΠΑΠΠΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 15 45 6944782328
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 11 13 21 2684-0-31473
ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. 10 24
ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 6 2684-0-31301
ΠΑΠΠΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 8 16 2684-0-32361
ΠΑΠΠΑΣ ΔΟΝΑΤΟΣ 4 12 2684-0-32597
ΠΗΓΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

pigis@otenet.gr

15 1 2684-0-32107

6944581394

ΡΑΠΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΠΗΝΕΛΟΠΗ

geordimi@hotmail.com

7 21 6947306101
ΡΙΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

www.pargatravel.com

parga-urlaub@web.de

4 8 2684-0-31883
ΡΙΖΟΣ ΘΩΜΑΣ 4 8 2684-0-
ΡΙΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 5 13 2684-0-31809
ΣΕΡΙΦΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 4 2684-0-32214
ΣΕΡΙΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 14 28 6942650610
ΣΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

info@panoramaparga.gr

8 2684-0-31947

6944775570

ΣΙΔΕΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 5 10 2684-0-31373
ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 5 10 2684-0-32111
ΣΙΔΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 5 2684-0-32056

6945785715

ΣΚΑΡΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 6 12 2684-0-32387
ΣΚΑΡΠΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 6 12 2684-0-32396

6944966774

ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΡΓΙΟΣ 7 14 2684-0-32465
ΣΠΥΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

spiroy@hol.gr

7 14 2684-0-32691

6936720140

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 4 8 2684-0-32338

6938764056

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

n.stamoulis@bluewin.ch

10 20 6970088382
ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 4 8 2684-0-31443
ΣΠΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 2 8 2684-0-32649
ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Κ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο.Ε. 6 12 18
ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΕΟΝΤ 6 12 18 210-5616474
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 6 6 12 2684-0-31709
ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΑ 6 12 18
ΣΥΝΤΗΛΑ ΜΑΡΙΑ

rousisstudios@windowslive.com

7 21 2684-0-32172

6944706180

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Christos.sotiriou@gmx.de

5 2684-0-32118

6942599523

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ale_sotiriou@yahoo.gr

9 18 2684-0-31921

6936977539

ΤΑΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4 10 2684-0-32260
ΤΕΣΣΑ ΖΩΗ

www.zozefinaparga.gr

zozefina@parga-gr.com

5 5 10 2684-0-31145
ΤΕΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10 10 20 2684-0-32576
ΤΖΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 15 34 2684-0-31069
ΤΖΑΝΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ 4 12 2684-0-31347
ΤΖΕΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 3 6 2684-0-31954

6949609128

ΤΖΙΜΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

parga@la-scala.info

16 36 2684-0-32876
ΤΖΟΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 5 5 10 2684-0-31528
ΤΟΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 10 2684-0-31616
ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 7 14 2684-0-32324
ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 7 14
ΤΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ 4 8 2684-0-31534
ΤΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ 8 24 2682-0-24488
ΤΟΥΣΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 5 25 2684-0-31923
ΤΟΥΣΗΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ 7 18 2684-0-31923
ΤΟΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 3 6 2684-0-31811
ΤΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 4 2684-0-31965

6943460107

ΤΟΥΣΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 7 14 2684-0-323229
ΤΣΟΒΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 5 18 2684-0-32334
ΤΣΑΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 10 2684-0-32632

6907601177

ΤΣΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

tsanisfotis@yahoo.gr

6 2665-0-94556

6945957085

ΦΟΡΦΟΛΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 6 12 2684-0-31347
ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Teo_philosofou@hotmail.com

3 6 2684-0-31247
ΧΑΛΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 7 16 2684-0-32211
ΧΑΛΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 8 2684-0-31953

6944152179

ΧΙΟΝΙΔΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ 6 13 2684-0-31057
ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Zambina75@gmail.com

6 12 2684-0-31942

6937796209

ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 6 12 2684-0-31942
                                                   ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 5 10 2684-0-35355
ΝΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 3 8 2684-0-35266

6977812618

ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10 5 20 2684-0-35116

6945651544

ΣΚΑΡΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

www.villasarakina.gr

villasarakina@gmail.com

8 16 2684-0-35310

6946701014

ΣΚΑΡΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

aposkarpos@gmail.com

5 10 2K 2684-0-35235

6974747448

                                                                        ΤΟΥΡΚΟΠΑΖΑΡΟ
ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ 4 8 2684-0-31306
ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 10 2684-0-32263
ΝΤΑΛΙΠΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ 3 6 2684-0-31604

 

ΑΡΘΡΟ ΖΗΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ( ΟΣΚΑΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΖΗΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ   ΗΠΕΙΡΟΥ.    « Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ »

 

ΟΣΚΑΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μια ακόμη διεθνή τουριστική διάκριση στην χώρα μας , μια ακόμη πρωτιά στον πιο δυναμικό κλάδο της πατρίδας μας .

Νέο ρεκόρ αφίξεων, κάθε χρόνο και περισσότεροι τουρίστες στην Ελλάδα , νέο ρεκόρ στους οικονομικούς δείκτες για τα δημόσια έσοδα , νέο ρεκόρ στην δημιουργία θέσεων εργασίας .Καλά όλα αυτά αλλά ο τουρισμός δεν είναι μόνο οι αριθμοί και οι δείκτες .

Ο κύριος παράγοντας στον τουρισμό είναι οι άνθρωποι που τον υπηρετούν , ένα μεγάλο εύγε λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους , τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων σε όλες τις τουριστικές ειδικότητες που με τον επαγγελματισμό τους , τις υψηλές παρεχόμενες υπηρεσίες , την ευγένεια , το χαμόγελο και την ελληνική οικογενειακή φιλοξενία ανέβασαν την Ελλάδα στην κορυφή του διεθνούς τουριστικού ενδιαφέροντος .Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στον τουρισμό που μοχθούν νυχθημερόν για να έχουμε ως χώρα αυτές τις επιτυχίες και τις υψηλές επιδόσεις πολλές φορές χωρίς την απαραίτητη βοήθεια από την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς .

Ορισμένοι μάλιστα εκμεταλλεύονται αυτές τις επιδόσεις για μικροπολιτική χωρίς να έχουν κάνει αυτά που έχουν υποχρέωση από τον θεσμικό τους ρόλο .

Και δυο λόγια για τον θεσμό του ΟΣΚΑΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ SACEN INTERNATIONAL ,είναι το διεθνές κέντρο για την προβολή και ανάπτυξη της βιομηχανίας του τουρισμού και της εστίασης .Αυτός ο οργανισμός ανέδειξε την χώρα μας ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην Μεσόγειο και την Νοτιοανατολική Ευρώπη με συμμετέχουσες 18 χώρες : Γαλλία , Ισπανία , Ιταλία , Αυστρία , Ουγγαρία , Τουρκία ,Ρουμανία , Βουλγαρία , Σλοβενία, Κροατία ,Π.Γ.Δ.Μ. , Βοσνία –Ερζεγοβίνη , Μαυροβούνιο , Τυνησία , Μάλτα , Σερβία , Κύπρος και φυσικά η Ελλάδα μας .

Επειδή τα Μ.Μ.Ε. το πέρασαν στα ψιλά , πιστεύω πως τα τοπικά –περιφερειακά Μ.Μ.Ε. θα δώσουν την πρέπουσα δημοσιότητα προς τιμήν των εργαζομένων και των επιχειρηματιών του τουρισμού .

Μπορούμε να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά να κατακτήσουμε και άλλες πρωτιές στον τουρισμό και ως Ελλάδα αλλά κυρίως ως Ήπειρος  τουριστικός προορισμός και τις 4 εποχές για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια γιατί η Ήπειρος είναι ευλογημένος τόπος για να ζεις και να κάνεις διακοπές .

 

 

Για επικοινωνία :

ΖΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κιν: 6932029995

e-mail : info@holiday-zigos.gr

 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 14.05.2018

Νομοθεσία

Κάντε κλικ στον κανονισμό, για να ανοίξετε το PDF αρχείο.