Γαλλικός-Μόλος
Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού. Η παραλία έχει άμμο και διαθέτει μαγαζί όπου μπορείτε να κάτσετε να απολαύσετε τον καφέ και να γευματίσετε . Η θάλασσα είναι γενικά ζεστή και ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά .

Ζέρη
Είναι αμέσως μετά τον Γαλλικό η παραλία έχει άμμο, τα νερά είναι ζεστά και έχετε την δυνατότητα να κάτσετε για φαγητό ή καφέ. Επίσης υπάρχουν και νεροτσουλήθρες για τους μικρούς και μεγάλους της παρέας.

Ζάβια
Η Ζάβια είναι εκτός χωριού με κατεύθυνση το χωριό πέρδικα. Η θάλασσα εκεί είναι αρκετά δροσερή. Είναι οργανωμένη. Θα βρείτε φαγητό – bar.

Μπέλα-Βράκα
Απίστευτη παραλία!!! Πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτείτε. Η παραλία βρίσκεται στην ουσία στο νησάκι Μουρτεμένο. Περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια όπου το νερό φτάνει μέχρι το γόνατο. Δεν θα βρείτε κάτι για φαγητό αλλά ούτε και κάποιο αναψυκτήριο γι αυτό πριν πάτε εφοδιασθείτε με τα απαραίτητα.

Μέγα-Άμμος
Είναι έξω από το χωριό με κατεύθυνση προς την Πέρδικα. Είναι η in παραλία των Συβότων με πολλά εστιατόρια cafe – bar. Όσο για την παραλία είναι και οργανωμένη. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται πως τα νερά είναι δροσερά και έχει βότσαλα.

Μικρή-Άμμος
Αμέσως μετά την Μέγα Άμμο είναι η Μικρή Άμμος στην οποία θα βρείτε και φαγητό και bar. Είναι οργανωμένη.

Μέγα-Ντράφι
Φεύγοντας και από την Μικρή Άμμο με κατεύθυνση την Πέρδικα θα βρείτε την παραλία Μέγα Ντράφι. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να το αφήσετε στον δρόμο ψηλά. Η παραλία έχει άμμο και βότσαλα. Υπάρχει μια καντίνα που σας προσφέρει τα βασικά

Πισίνα
Εξωτική παραλία με διάφανα νερά για αυτό ονομάστηκε και πισίνα. Βρίσκεται στο νησί του Αγίου Νικολάου. Η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκα ή εκδρομικά καΐκια που υπάρχουν στο λιμανάκι των Συβότων. Η θάλασσα είναι αρκετά δροσερή αλλά αυτά τα νερά θα σας μείνουν αξέχαστα νομίζοντας ότι βρίσκετε σε κάποια εξωτική παραλία.

Πλακαριές
Πεντακάθαρη αμμώδης παραλία με γαλαζοπράσινα νερά όπου μπορείτε να την επισκεφτείτε μόνο με σκάφος.

ΔΕΗ
Απομακρυνόμαστε από το κέντρο του χωριού. Η παραλία έχει βοτσαλάκια έχει αρκετή ηρεμία. Η θάλασσα είναι επίσης ζεστή και μπορείτε να απολαύσετε την θέα του Νησιού Αγ. Νικόλαος.