Η παραλία του Λύχνου  βρίσκετε λίγο πριν φτάσετε στην Πάργα είναι μια μεγάλη αμμουδερή παραλία που στις δύο άκρες της προστατεύετε από δύο απότομες βραχώδεις πλαγιές. Η παραλία του Λύχνου είναι πολύ δημοφιλής χωρίς βέβαια να είναι τόσο κοσμοπολίτικη και οργανωμένη όσο εκείνη του Βάλτου ή την παραλία της Πάργας με αποτέλεσμα να είναι πιο ήσυχη. Η παραλία του Λύχνου καθώς δεν έχει τόσες πολλές ομπρέλες και είναι και αρκετά πλατιά προσφέρετε για ατελείωτα παιχνίδια στην άμμο.

Η παραλία του Πίσω Κρυονέρι είναι κοντά στην πίσω πλευρά της κεντρικής παραλίας Κρυονέρι. Πρόκειται για μια ήσυχη, γραφική και μικρή παραλία, σχεδόν καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Βρίσκετε ακριβώς πίσω από τον λόφο του Αγίου Αθανασίου, στην κορυφή υπάρχει και το ομώνυμο εκκλησάκι.

Η παραλία Σαρακήνικο είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες της Πάργας, βρίσκετε 12χλμ από την Πάργα , μετά το χωριό Αγιά, μπορείτε να πάτε και με καραβάκι από την προβλήτα της Πάργας. Νερά καταγάλανα και πεντακάθαρα και ένας υπέροχος ελαιώνας συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο. Κολύμπι, βόλτες με θαλάσσια ποδήλατα, κανό, ψάρεμα και καταδύσεις για παρατήρηση του βυθού είναι μερικά μόνο από όσα μπορεί να κάνει κανείς.

Η παραλία του Άη Γιαννάκη βρίσκετε 6 χλμ πριν την Πάργα όμορφη παραλία με θαλάσσια σπορ, από τις καθαρότερες στην περιοχή, κατάλληλη για όλους.

Η παραλία του Άη Σώστη βρίσκετε 1 χλμ νότια από την παραλία Σαρακήνικο και είναι ερημική. Ξεχάστε τις πολυτέλειες τύπου εστιατόρια, καφέ, θαλάσσια σπορ και γνωρίστε αυτό που λέμε παρθένα φύση.